Afscheid van Noarderstate…  Wij gaan verhuizen!

‘Alles hat in tiid…’

Na bijna 10 jaar gevestigd te zijn geweest in Noardburgum, waarvan de laatste jaren op ‘Noarderstate’ is het voor ons tijd geworden voor verandering!

Niet alleen werd op Noarderstate vergaderd en werden cursussen en workshops gegeven. Maar ook hadden we Noarderstate als kantoor en trainingslocatie voor ons andere bedrijf, Veritech B.V.

Veritech maakt een dusdanige groei door waardoor Noarderstate te klein werd en het werd wel een hele grote uitdaging om de activiteiten van beide bedrijven te combineren. Dat heeft ons doen besluiten te stoppen met Noarderstate en ons volledig te richten op Veritech. We zijn daarom voor Veritech op zoek gegaan naar een modern en eigentijds pand met een centrale ligging.

Met gepaste trots kunnen we meedelen dat we een prachtig kantoor hebben gevonden waar wij onze activiteiten voor Veritech kunnen voortzetten en uitbreiden!

We hebben hier de beschikking over extra kantoorruimte en, niet onbelangrijk, cursusruimten die aan al onze wensen voldoen en waar diverse trainingen voor zowel Veritech als voor derden kunnen worden gehouden! U bent welkom!

Voor vragen etc. kunt u gerust contact opnemen met Tineke van den Berg, op telefoonnummer 06-267 46 226 of via mail; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Volg ons op social media voor meer nieuwtjes.

 

Noarderstate neem contact met ons op

Rijksstraatweg 38
9257 DT Noardburgum
T 085 401 10 11

info@noarderstate.nl
www.noarderstate.nl

Contact

Back to top