De Statekamer
De Statekamer is vooral ingericht voor cursisten. Er zijn diverse opstellingen mogelijk. In de Statekamer beschikt u over een beamer met elektronisch bord, een flipover met schrijfwaren en een ‘docentenkit’. Het is gebruikelijk dat tijdens de cursus de koffie, thee, fris en lunch in het Souterrain worden geserveerd.
De ervaring leert ons dat zowel cursisten als docenten dit érg waarderen!

 

Het Souterrain
Het Souterrain is het hart van Noarderstate. Hier vinden ontmoetingen plaats, wordt gegeten en gedronken en worden de mooiste gesprekken gevoerd.
De uitstraling van het Souterrain is die van een keuken uit lang vervlogen tijden. Er staan twee robuuste houten tafels met gemakkelijke stoelen zodat er genoeg ruimte is voor iedereen. Het Souterrain is uitermate geschikt voor gesprekken die vragen om een wat informeler karakter. Het Souterrain wordt tevens gebruikt voor workshops waarbij met diverse materialen wordt gewerkt.


De Herenkamer
De Herenkamer is iets heel speciaals. Deze kamer leent zich uitstekend voor kleine besprekingen of een private-dinner meeting. De twee Engelse fauteuils bij de haard zijn een fijne plek voor nabesprekingen, coachingsgesprekken etc. of gewoon een goed gesprek!Ook kan de Herenkamer gebruikt worden als tijdelijke werkplek. Dit kan al vanaf een halve dag tot een langere periode, bijvoorbeeld wanneer u aan een project werkt.

 

Toekomst
Noarderstate blijft zich ontwikkelen… op dit moment zijn we bezig om de zolderverdieping gereed te maken voor gasten. De grote kamer aan de oostkant biedt straks plaats aan grotere groepen maar blijft de intimiteit van Noarderstate uitstralen. De kamer aan de westkant wordt ingericht als kantoor en/of tijdelijke werkplek(ken). De kamers worden gescheiden door een ruime hal die zich uitstekend leent voor exposities van (locale) fotograven, schilders etc.

Volg ons op social media voor meer nieuwtjes.

 

Noarderstate neem contact met ons op

Rijksstraatweg 38
9257 DT Noardburgum
T 085 401 10 11

info@noarderstate.nl
www.noarderstate.nl

Contact

Back to top